Dreamgeckos.com

Wie zijn nu het GekkoForum.nl Team

hier dient iedereen zich voor te stellen

Wie zijn nu het GekkoForum.nl Team

Berichtdoor DreamGeckos.com » ma 13 dec 2010, 23:44

Beste Leden,

Sommige van jullie vragen zich natuurlijk af:
Waarom is dit forum opgericht? en wie hebben het forum gebouwd?,
Wie zijn nou allemaal moderators? en wat hopen wij in de toekomst
te behalen?

Bij deze willen wij al vast antwoordt geven op die vragen.

Waarom is het forum opgericht?

Het forum is opgericht omdat ik mij op sommige fora's niet thuis voelde. En het oneens was met de gang van zaken bij die fora's. Ook vond ik dat er soms een stukje Professionaliteit miste op die fora's. Door deze kwesties ben ik gaan denken over hoe ik dit op konden lossen. ik besloot een forum op te richten, eentje voor alle gekko soorten, om op deze manier de gekko liefhebbers samen te brengen op een gezellig forum. Waar voldoende professionaliteit aanwezig was en waar specialisten hun specialisme konden moderaten. Alles samen kwam op GekkoForum.nl . Omdat er ook veel hobbyisten in België wonen hebben ik ook gelijk een .be gemaakt. Wat zowel Nederlandse als Belgische Gekko liefhebbers samen bracht.

Wie hebben het forum gebouwd?

Jullie weten nu waarom het forum is opgericht. Door deze redenen heeft Richard (Dreamgeckos) de knoop doorgehad en de software en domeinnamen aangeschaft. Na een halve dag goed gesproken te hebben met Dirk (Dark) en Jim (TojiReptiles) om van gedachten te wisselen en een goed forum te maken was het forum geboren ! We zijn met zijn 3en vol aan de slag gegaan met categorieën aanmaken en de instellingen naar onze zin te veranderen. Na die dag stond de basis van het GekkoForum.nl. Na die dag hebben wij 1,5 tot 2 dagen gewerkt om het forum te perfectioneren. Dit betekend niet dat het al perfect is maar wel dat wij ervan hebben kunnen maken wat in onze ogen fijn en mooi is.

Het forum was nog niet geopend of wij hadden al wat personen gevonden die alvast ons forum mochten bekijken. Op het moment is het forum wel geopend en toegankelijk voor alle Gekko Liefhebbers! Ook hebben wij een sterk team gemaakt met als extra Globale Moderator "Tania" die voor ons alle 3 al een redelijk bekende was.

Zoals wij al eerder hebben gezegd zetten wij specialisten bij hun specialisme en zo zullen er dus ook verschillende moderators komen die een categorie tot hun beschikking krijgen. Zo zorgen wij voor een optimaal advies en hulp in onze verschillende categorieën. In de toekomst zal GekkoForum.nl / be wel verder uitgroeien en zullen wij zien wat de tijd ons brengt.

Wie zijn nou allemaal moderator?

Beheerder:
Richard) DreamGeckos.com
Mede Beheerder:(Sander) SL-Gecko'sGlobal Moderators:

Tania
(Tamara & Kevin) tamara


Moderators:

(Richard) DreamGeckos.com Categorie: Luipaardgekkos en Globaal
(Tamara & Kevin) tamara Categorie: Australische Gekkos en Globaal
(Rob) Rob D'heu , Categorie: Nieuw-Caledonische Gekko’s & alle andere fora globaal.
(Roger) roger Categorie: Globaal

Onze Doelstelling?

Onze doelstelling is om er voor te zorgen dat zowel beginners als ervaren hobbyisten kunnen genieten van een gezellig en leerzaam forum. Een forum waar iedereen zich thuis voelt en alle problemen zo snel mogelijk opgelost worden. Ook proberen wij te zorgen dat ons forum lekker leesbaar blijft en zorgt voor goede verduidelijkingen.

Wij hopen jullie tot op heden hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Voor meer vragen of kwesties kunt u altijd contact opnemen met onze moderators. Wees niet bang ze bijten niet! :lol: En zijn hier om het forum te verbeteren.

Met Vriendelijke Groeten,
Het GekkoForum Team

Afbeelding
DreamGeckos.com
Beheerder
 
Berichten: 924
Geregistreerd: wo 08 dec 2010, 16:38
Woonplaats: Glane

Keer terug naar Voorstellen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

SL-geckos.com mtbreeders
cron
.:: Uw logo hier? ::.
Neem contact op met de webmaster.

     Dreamgeckos.com
     Dreamgeckos.com
     Dreamgeckos.com
     Dreamgeckos.com
     Europe - GTS